Skafjellveien 90
3076 Sande

Areal: 71kvm
Soverom: 2
Finn annonse

Beskrivelse:

Skafjellgrenda ligger landlig til med flott utsikt over Sande og fjorden, turområder og sjøen er i umiddelbar nærhet. Eiendommen ligger landlig og barnevennlig til, men leiligheten ligger fortsatt sentralt plassert med E18 i umiddelbar nærhet, som tar deg til Drammen på 20 min, Tønsberg på 35 min og Oslo på 50 min.

Det er gangavstand til videregående skole, idrettshall/-bane, busstopp, og marka med lysløype og turstier.
Du har kort vei til fjorden og båthavn, samt Sande sentrum ligger kun 3 km unna. Her finner du jernbanestasjon og det meste av servicetilbud.

Søster Mathildes Gate 22
1461 Lørenskog

Areal: 79kvm
Soverom: 2

Beskrivelse:

Søster Mathildes Gate ligger sentral plassert på Lørenskog. Leiligheten ligger stille og rolig til et etablert sameie. Det er kort vei til både Losby og flotte turmuligheter i Østmarka, samt SNØ ved Lørenskog Stasjon.I umiddelbar nærhet er Triaden Kjøpesenter, Metro Senter og Strømmen Storsenter. Det er kort vei til Oslo sentrum (15 min med bil) og busstasjon er i umiddelbar nærhet.

Svanegangen
Drammen

Areal: 27,5kvm
Soverom: 1
Link til prosjektet

Beskrivelse:

Arealeffektiv 2 roms i eksklusive Svanengagen. Sentralt plassert midt i Drammen sentrum med bystranda som nærmest nabo kommer en flott 2-roms til leie. Kort vei til både kjøpesenter, restauranter, togbane og busstasjon.

Ferdigstillelse: Q4 2022

Wingejordet/Brygga
Sande

Areal: 54kvm
Soverom: 1
Link til prosjektet

Beskrivelse:

Wingejordet er et eiendomsprosjekt i Sande sentrum. Leiligheten ligger skjermet til langs Sande-elva. Det er kort vei til både togstasjon og busstasjon. Det medfølger en p-plass med elbillader samt en ekstra sportsbod.

Ferdigstillelse: Q4 2022